Határon – #versonline Mohai Tamás színművész előadásában

Ebben a videóban a #versonline kezdeményezésem különleges darabja érkezik!

A következő költemény ugyanis saját alkotás. Ráadásul, a Határon c. versemet Mohai Tamás, színművész tolmácsolásában hallgathatjátok meg!

Köszönöm, hogy megtisztelt ezzel engem és a könyvemet is, ugyanis a Határon része első könyvemnek, A Lélek szirmainak, mely megrendelhető ITT.

A használt kép valóban a könyv borítóját mutatja, tehát nem csak illusztráció. A borítóért és a képért is köszönet Németh Balázsnak!

Zene: Royalty free music – Prelude No.1. Chris Zabriskie – Classical

#versonline #irodalom #1perc #hataron #alelekszirmai #konyv #vers #mohaitamás

A vers keletkezésének körülményeiről:

2014-ben íródott ez a versem, amikor megrekedt az előrehaladásom. A főiskolai évek után, ismerve önmagam ( akkor úgy éreztem) legmélyebb szegmenseit is, békében önmagammal, ismerve erősségeimet és terveimet, elindult az önmegvalósítás felfedező útja, mely annak buktatóival, csalódásaival, kudarcaival és a világ mégis sötét oldalával burkolt be. Azt hittem, velem van a baj, nem tudtam utána szakmailag hova és merre hirtelen. Mindenhol csak a kizsákmányoló, üzlethajhász szemléletmódot láttam. Meg kellett tanulni úszni az árral – legalábbis akkor erre törekedtem. Ma már tudom,hogy nem szabadott volna hagynom letörni a lelkesedésem, hogy abban bontakozzak ki, aki igazából vagyok. Látjátok, ez meg most kezd talán menni… mennyi év után. Ilyen kavargó belső érzések révén írtam meg ezt a verset. Nagyon egyedül éreztem magam, és azt hittem, bekebelez és eltapos az itthoni üzleti világ mindent, amiben hittem. Újra kellett tervezzek és magamra találjak…a meghasonulás határán. Az alkotás könyvem Reményvesztettség-magány c. fejezetében szerepel.

Érdekel még több darab a #versonline -ból? Katt IDE !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót