A tánc ritmusa, a színház illata – Podcast beszélgetés Ágoston Krisztina táncművésszel

Ágoston Krisztina táncművész, gyermekkora óta szerelmese a színháznak és a táncoknak is. A Magyar Táncművészeti Egyetemen színpadi/színházi táncosként, ráépülvén mesterszakon pedig modern tánctanárként végzett. Táncolt Bozsik Yvette-nél Szombathelyen, társulati tag volt a debreceni Vojtina Bábszínházban, megfordult a debreceni Csokonai Színház, a szolnoki Szigligeti Színház és a budapesti Pesti Színház, valamint a Vígszínház színpadjain is. Emellett óraadóként is dolgozott már Nyíregyházán, része volt nagy- és kis-játékfilmeknek, egyik kisfilmjével rangos elismerést nyertek a chilei Táncfilmfesztiválon, nevezetesen a Legjobb Film díját vitték haza.

Köszönöm, amiért elfogadta a meghívásomat, fogadjátok sok szeretettel a beszélgetésünket, melyben széles körű művészeti tapasztalatairól mesélt nekünk!

Fontos! Egyik beszélgetésem sem “fizetett hirdetés”, beszélgető partnereimet azért választom, mert dolgoztam már velük, van tapasztalatom, így személyem “garancia” arra a minőségre, amit képviselnek. Hiszen megtapasztaltam azt. Mint oldalamon minden, így ezek is spontán és hiteles beszélgetések, a tartalom eredeti, és nem “reklámhajhász promóció.” Akiket bemutatok beszélgetéseken keresztül, olyan művészek, szakemberek, akik szerintem érdemesek méltán arra, hogy minél többen megismerjék őket, ezért jönnek létre ezen Podcast-ok.

A képet beszélgetőtársam jóváhagyásával használtam.

Zene: Jazz & Blues

A beszélgetés online készült.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót