Könyvet írtam…és kiadtam! 10.rész

A könyv utóélete….

Milyen érzésekkel és élményekkel gazdagodtam? Tanulságok… 🖋

Már rég tudjátok a meglepetést, el is telt több hónap, hogy telik az idő! A blog indulásával együtt folyamatosan dolgoztam egy másik projekten is: magánkiadásban megjelenésre került, 2021. június 30-án, első könyvem, A Lélek szirmai névvel. A kötetet ITT megrendelheted.

Ez inspirált arra, hogy magáról az alkotói folyamatról és a kiadás menetéről készítsek egy blog-sorozatot itt, a saját felületemen. 

Minden otthonra lel ezen a felületen, amit a saját bőrömön megtapasztaltam és tapasztalok folyamatosan. Körbejártam a blog sorozatban, hogy hol kezdjük? Mik is egy könyv kiadásának lépései? Mely élményekkel és tapasztalatokkal, tanulságokkal gazdagszik az ember? Miért kezdődik a könyvkiadás után az  „igazi munka”? Végigmentem mindenen, lépésről-lépésre.

Záró akkordként pedig jöjjenek a pro és kontrák magánkiadásról, valamint információk a könyv utóéletéről, érzéseimről vele kapcsolatban.

Mindezt meghallgathatod ebben a Podcast adásban!

A sorozat összes bejegyzése ITT olvasható vissza!

képek: pixabay.com, saját

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót