Varázskuckó

Több mint egy éve megnyílt oldalam inspirációs tárhelye. A gondolatokat magam írom és szerkesztem (ha kevésszer forrást használok, azt megjelölöm) és osztom meg őket a közösségi oldalaimon is, napi ihletként, de az Inspirál-Lakban is helyet kapott e bejegyzés, most viszont szükségét éreztem, hogy gondolataim, idézeteim új menüpontot kapjanak, hogy könnyebben és gyorsabban, egy kattintással találjátok meg őket! Így jött létre a Varázskuckó!

Mind vagyunk úgy, hogy alig bírunk elindulni egy nap… hogy nem úgy sikerülnek a dolgok, hogy csalódás ér bennünket vagy bánat, vagy egyszerűen kimerülünk, kiégünk annyira, hogy nem látjuk magunk előtt a további motivációt. Ha elfáradtál, úgy érzed elfogyott a motivációd előre, elkedvetlenedtél… innen lehet mazsolázni, hogy új erőre kapj! Sőt, bármikor visszaolvashatod őket, itt egy helyen megtalálod mindet! Amennyiben szeretnéd továbbadni/vinni a gondolatot/gondolatokat, minden alkalommal add meg a forrást, azaz az oldalam címét és a nevem, úgy, ahogy fel van tüntetve minden egyes idézetemen! Köszönöm!

Ez a bejegyzés folyamatos update-ben lesz! Jó barangolást a Varázskuckómban!

“Ha csak egyetlen, halvány, pici fénysugár világítja is meg előtted az utad, a sötétség és a bizonytalan kilátástalanság a jövő miatt már kevesebb marad!”

Meditálásra vágysz? Várlak az Elnyugtat-Lakban!

Több inspiráció: ITT

Borítókép: pixabay.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót