Olvasói vélemények

Eszter: „Az első könyvét, A Lélek szirmait, imádtam! Ebből a könyvből még csak idézeteket olvastam, de nagyon megfogott. Nagyon várom, hogy ténylegesen elkezdhessem olvasni!”

Eszter véleménye az elolvasás után:

Visszajelzések:

Egy csodás kép. Köszönet érte szintén Eszternek! Egy író számára a legszebb látvány. Ott látni saját könyvét Olvasója polcán. Pláne, ilyen húzónév mellett!

Micsoda remek és impozáns illusztrációja könyvemnek! Milyen megtisztelő! Millió köszönet ezért Eszter! Mint az utóbbi időben mindig, most is megleptél! Munkáid, lelkességed és az önzetlen szeretet, amiből adsz ezekkel a művekkel, a legtöbb! Melengeti a szívem ezekben az embert próbáló időkben! És jelzi: megéri, amit csinálok, van értelme, és megéri kitartani! Hogy nem szabad feladnom…… 🙏🏻 Köszönöm, hogy magának a regénynek is értő és érző olvasója voltál!

Köszönöm ezt a képet – csodálatos ünnepi, karácsonyi, téli díszletbe belehelyezve a könyvemet – Adrinak!

Köszönöm K.J.-nek a következő üzenetét, melyben a könyveimről beszélgettünk. megosztottam vele, hogy ezek legalább fennmaradnak belőlem…. majd utánam… erre ő ezt válaszolta:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót