Dolgozz velem!

Faragó Maia vagyok: kreatív író, blogger, diplomás kommunikátor, online tartalomszerkesztő.

Szeretettel üdvözöllek saját, Művészeti Otthonomban! Az oldal blognak indult, de honlappá nőtte ki magát egy év alatt.

18 művészeti kategóriában lehet nálam olvasni, felfedezni, böngészni, inspirálódni!

Az elmúlt három évben (2021 – 2023) 3 könyvem jelent meg: egy 300 oldalas regény; egy prózai- verseskötetem; valamint egy, a filmekkel kapcsolatos és annak hatásmechanizmusáról szóló könyv, melyeket saját Könyv-shop-omban itt meg lehet vásárolni. Valamint az Irodalmi Rádió gondozásában megjelent 9 kötetükben is szerepeltem 2022 novembere és 2024 februárja között! Jelenleg a 4. könyvem van kivitelezés alatt, ami 2024 márciusában fog megjelenni!

Kérlek, nézz szét Nálam, illetve közösségi oldalaimon, amennyiben tetszik, amiket itt látsz/hallasz/olvasol, akkor dolgozz velem!

Hogyan? Miként? Mit tudok számodra nyújtani?

Hamarosan több információ erről! Szolgáltatásaim széles skáláját most összegzem egy videóban, hogy ajánlatom kompletten, érthetően átnyújtsam számodra, hogy eldönthesd, élsz-e a lehetőséggel.

Addig szeretettel látlak/várlak ezeken a platformokon:

Amennyiben tetszik az a tartalom, amivel itt, Nálam találkozol és szeretnéd támogatni a munkásságomat, megteheted! Hozzájárulásoddal nagyban segíted majd, hogy a honlap tovább működjön és továbbra is nyújtson Olvasóinak inspirációt! Az alábbi számlaszámon támogathatod munkám, Neked tetszőleges adománnyal: 11773384-01209714. A név: Faragó Maia. A közleménybe beleírhatod: A Lélek szirmai támogatása. Hálásan köszönök minden ilyen megnyilvánulást!

DOLGOZZ VELEM!

MOST ÍROD A KÖNYVEDET? TÖBB TEKINTETBEN LEVESZEM VÁLLADRÓL A TERHEKET!

Segíthetek a korrektúrázásban, a szerkesztésben, a marketingben!

SZERETNÉL MEGJELENNI MŰVÉSZETI TERMÉKEDDEL, ALKOTÁSODDAL A NAGYKÖZÖNSÉG ELŐTT?

Biztosítok helyet és marketinget számára!

Te is magánkiadásban gondolkozol és szeretnél könyvednek egy kis plusz marketinget? Szeretnél több felületen megjelenni művészeti alkotásoddal/termékeddel? A Lélek szirmai FB oldalán több mint 1000 emberhez tudom eljuttatni ajánlásomat a könyvedről, művészeti termékedről, mely a blogon is megjelenik és nem kerül levételre a cikk! Ezen blogot is több százan olvassák minden hónapban! Bátran keress könyves/művészeti témáiddal! Akár a marketingben, akár bármilyen szakmai tanácsadásban, akár szerkesztésben, korrektúrázásban kell a segítségem, vállalom! Nemcsak segítek a folyamatban, hanem szívesen írok könyvajánlót/ajánlót művedről!

Szeretnéd, hogy könyved, írói/művészi léted egy PR cikk formájában megjelenjen a honlapon és a közösségi felületeimen, netán hírlevélként is kiküldésre kerüljön?

Semmi akadálya!

Áraim:

PR cikk megírása (kb. egy A4-es oldalban) és elhelyezése az oldalon és internetes közösségi oldalakra való belinkelése:
8000 Ft / cikk.

A PR cikk plusz webmailben való kiküldése:
1000 Ft/ alkalom.

Garantált megjelenés asztali és mobileszközön is!

Ha teljes marketing-tervezetben gondolkodsz és úgy szeretnél velem együtt működni, valamint szerkesztőként vagy korrektúrázás szempontjából számítanál rám a könyved/művészeti terméked tekintetében, írj e-mailt és egyeztetünk a részletekről! Várom jelentkezésed itt: maia@lelekszirmok.hu vagy alelekszirmai@gmail.com

A képek saját szerkesztések!

Üdvözöllek,

Maia

Kép: Tündérálom fotós műhely

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót