!!DRÁGÁIM!!

Ha ezen az oldalon jártok, nem kell bemutatkozzam… minden „lélekszirmom” mesél rólam is, lelki alkatomról, és spirituális és művészi utamról egyaránt.

Intuitív megérzéseim gyermekkoromtól kezdve nagyon „befolyásoltak”, hiper érzékeny vagyok másokkal szemben, a beleérző és átérző képességem gyermekkoromtól kezdve nagyon „finom”. Erős kapcsolatban voltam mindig is a lelkemmel és szívemmel, a tisztán érzés „szele” azonban leginkább 10 éve érkezett meg életembe. Akkor kezdtem komolyan venni igazán a belső megérzéseimet, és álmaimon keresztül nagyon gyakran kaptam üzeneteket is – ami előrevetítette a jövőt, illetve nagyon sokszor, legtöbbször útmutatást kaptam, megoldásra kulcsot, választ a kérdésekre, döntéshelyzetben megoldást….. világosan, és annyira valósághűen, hogy még magam is megijedtem először. Ez azonban egy képesség, amit, ha fejleszt az ember, csak a jóra és önmaga és mások segítésére tudja hasznosítani.

Álmaimban mindig megálmodom egy gyermek születését előre, sőt a halál közeledtét is, gyakran beszélgetek elhunytakkal… és egyes emberek nem is beszélnek hozzám álmomban, de érzést közvetítenek, tehát hozzám közel állók is megjelennek többször, és rálátok álmomban az élethelyzetükre, hogyan érzik magukat stb. Általában azokkal álmodok, akiknek szüksége lenne segítségre, vagy: szükségük van rám. Ezt mindig megérzem.

Így tisztánérző és tisztánlátó képességeimet az elmúlt időszakban elkezdtem komolyan venni, és szívbeli érzéssel magamban fejleszteni, bővíteni az ismereteimet.

10 évvel azelőtt az történt, hogy az egyik vizsgámról úgy érkeztem haza, hogy egyik percről a másikra nagyon rosszul lettem. Hazaértem, lefeküdtem, fájt a fejem és belázasodtam… majd érkezett egy telefon: nagymamám agyvérzést kapott és kórházban van. Beteg voltam, de annyira, hogy el se tudtam hozzá menni… két nap múlva elhunyt, és az én betegségem ahogyan érkezett, úgy el is ment. Együtt szenvedtem vele, majd ahogyan ő „elköltözött”, a betegségem is elmúlt rólam, de vele együtt szenvedtem. Akkor még „csak” ez az esemény, majd az érzékenységem és álmaim voltak a „segítőim”.

A fordulópont ott volt, amikor immár majdnem 3 évvel ezelőtt beteg lettem, és senki nem tudott a fájdalmaimra magyarázatot adni, akkor fordultam leginkább és legkomolyabban a belső vezetésem felé. Úgy gyógyítottam magam, ahogyan tudtam, és spirituális fejlődésem immár akkortól tart egy felfelé ívelő ágban. Többször adok baráti körömnek is útmutatást, életben tanácsot, és a megérzéseim mindig bejönnek. Így igazgatom el magam az öngyógyításban, megéreztem többször már a párkapcsolatom fordulatait, a végkifejletet, megéreztem édesanyám halálát is… érzékeim egyre finomodtak és érzékenyebbé váltak.

Annyira, hogy nemrég elsajátítottam a tarot kártyavetés/olvasás művészetét is. Minden napom azzal indítom, hogy felcsatlakozok égi segítőimhez és energiákkal dolgozok. Megmutatják a kártyák segítségével, mi az aznapi energia, felkészítenek a kihívásokra és választ adnak, útmutatást – döntéshelyzetben, megrekedésekben. Ez igazából nem jóslás, hanem egyes élethelyzetek energiáinak adott pillanatbeli lekérdezése és a jövőbeni energia eshetőségét mutatja meg!

Elakadva érzed magad?

Döntéshelyzetben vagy?

Nem tudod, hol vannak életedben a blokkok?

Szeretnéd sorsod a legelőnyösebbé tenni?

Szeretnél útmutatást?

Párkapcsolati elemzésre vágysz?

Hármas kapcsolatban vagy és nem tudod, érdemes-e folytatni?

Szeretnéd megteremteni az anyagi bőséget?

Munka területén vagy spirituális fejlődés esetén is – fordulhatunk a tarot lapjaihoz!

Egyéni útmutatást/sorselemzést/párkapcsolati elemzést/ tanácsadást vállalok!

Célom az, hogy segítséget adjak, útmutatást, de ne feledd: a szabad akaratod az igazi irányító, ezek csak útmutatások! Égi vezetőim vezetik az energiákat és a kezemet!

Chris-Anne: The light seer’s tarot kártyáját használom az olvasásaim/vetéseim során. Ez, amit a képen látsz! Ezzel dolgozom!

Találd meg, mi a lelki feladatod!

Miért vagy itt a Földön?

Mi a feladatod ebben az életben?

Miért találkoztál a Lélektársaddal?

Mit kell, hogy megoldjál az életedben?

Mit kell, hogy elengedjél?

Ismerd fel, hogy ki vagy! Ismerd fel, hogy mi itt a feladatod! És, hogy mik a tehetségeid! Valamint hogyan érd el a lelki feladatod! Hogyan tudod teljesíteni? És milyen szerepet játszik a Lélektárs / Ikerláng ebben?

Beteljesül – e a Lélektárs / Ikerláng kapcsolatod?

Hogyan emelheted önszereteted szintjét?

Többféle vetési technikám van, ezekből mindből választhatsz (egyeztetés után)! Akár párkapcsolati elakadás van, hirtelen döntéshelyzet, egyéni sorselemzés… légy tudatában, mi az, ami segít, mi az, ami gátol! Ezekben segíthetek neked! Napi útmutatást is vállalok, illetve havi előrejelzést a várható energiákat tekintve!

Amennyiben kíváncsi vagy vagy szeretnél változtatni… érdekelnek ezek a kérdéskörök, akkor vedd fel velem a kapcsolatot egyéni konzultációra!

Hogyan? Mi a menete?

1. Válassz kérlek ezekből a lehetőségekből:

„Quick-step” tanácsadás (ha csak 2-3 kérdésed van): 15 perc: 2500 Ft.

30 perces konzultáció: 5000 Ft. (Maximum 10 kérdéssel)

45 perces konzultáció: 8000 Ft. (Maximum 15 kérdéssel)

1 órás konzultáció: 10.000 Ft. (Maximum 20 kérdéssel)

2. Ha úgy döntöttél, hogy szeretnél segítséget kérni tőlem, ahhoz, hogy tisztán láss, ha elakadást észlelsz és szeretnéd megoldani/feloldani, akkor kérlek írj nekem a maia@lelekszirmok.hu vagy a alelekszirmai@gmail.com email címe valamelyikére, avagy a Lélek szirmai Facebook oldalának messengerében is megkereshetsz!

3. Az e-mailt kérlek azzal kezd, hogy megadod, hogy hány perces konzultációt választottad, aztán írd le kérlek, mi a problémád, mi az, amiben kéred a segítségemet. Kérlek legyél minél pontosabb, valamint fogalmazd meg kérlek előre kérdéseidet is! Ugyanis ezekben a percekben a vetési időt arra szánom, hogy segítsek, ehhez kell, hogy már tudjam az élethelyzeted előre, amiben segítséget kérsz, és a fizetett összegért kapd meg minél részletesebben a választ tőlem, illetve a kártyák beszéljenek leginkább. Ha nincsenek kérdéseid, semmi gond, az Univerzum energiáira felcsatlakozva jönni fognak flow-ban az információk. Pl. párkapcsolati elemzésnél mindig megnézem: a jelenlegi/akkori közös energiát, külön-külön az energiátokat, a másik fél gondolatait, érzéseit, vágyát, merre szeretne lépni, haladni, mi lesz az esetleges következő lépése feléd, mi lesz a kapcsolat várható következő dinamikája! Amennyiben egyéni sorsod alakulása érdekel, mindenképpen megnézem, milyen adott energiában vagy, hogyan tudsz segíteni magadon, hogyan érheted el a szintlépést életedben, mik az erősségeid, hol vannak blokkok, hogyan tudod oldani, tehát nem feltétlenül kell rendelkezz konkrét kérdésekkel. Az időtartamban választhatod azt: hogy csak a te kérdéseidre szeretnél választ kapni, avagy rábízod magad az Univerzum és égi segítőink tanácsára. Mindig szoktam a tarot-tól személyes tanácsot is kérni számodra!

4. Ezek után kérlek add meg a leveledben: a számlázási nevedet, számlázási címedet, az életkorodat. Ha párkapcsolati elemzést szeretnél, akkor a másik fél életkorát és nevét is (elég a keresztnév), és az email címedet – a tiédet, ahová a számlát küldhetem. Ugyanis e-mailedre elküldöm az általad választott konzultációs csomag díjának számláját, és amikor az összeg beérkezik a számlámra, egyeztetünk és készítem is számodra a videót. 🙂

Hol zajlik a vetés?

E-mailben, a megadott e-mail címedre küldöm a videót az egyeztetett időpontban! Te látod a lapokat, végig felveszem a vetést! NEM én húzom ki a kártyákat, hanem rábízom magam az Univerzum energiáira, tőlük jönnek azok az üzenetek, amik számodra érkeznek, mert az nem az enyém, se nem a véletlen műve, mely lapokat kapod meg! Először mindig lekérem az energiádat, aztán haladok a te kérdéseid szerint, ha ezt választod, vagyis ezekről kérlek előre gondoskodj: tehát fogalmazd meg, és írd le nekem a leveledben, vagy haladhatunk az Univerzum folyama szerint is. Igényeid maximálisan szeretném kielégíteni, de kérlek az általad megadott/kiválasztott percnyi díjcsomagban foglalt, a zárójelben szerepelt kérdésszámnál többet ne fogalmazz meg egyszerre! A vetést felveszem és vágatlanul, egyben elküldöm számodra, végig én beszélek, amit látok a kártyákból.

FONTOS!

CSAK ANNYIT VIGYÉL EL MAGADDAL ÉS RAKTÁROZZ EL, AMIT REZONÁLÓNAK ÉRZEL! A SZEMÉLYES VETÉSEKBEN IS ÉRVÉNYES AZ, HOGY AZ EGY ADOTT, JELENLEGI, PILLANATNYI ENERGIA! EZEK FOLYAMATOSAN VÁLTOZÓBAN VANNAK, ÉS MINDIG A SZABAD AKARATON IS MÚLIK! EZEK IRÁNYMUTATÁSOK, TANÁCSADÁSOK, AZOK ÉLETEDBE VALÓ BEÉPÜLÉSÉHEZ, ANNAK BIZONYOS MEGVALÓSULÁSÁHOZ – NEM VÁLLALOK FELELŐSSÉGET.

Jogi nyilatkozat: Az elhangzó tanácsok/gondolatok nem helyettesítenek semmiféle szakorvosi/pszichológiai vagy pszichiátriai tanácsadást, egyéb kezelést, avagy terápiát. Én energia- olvasást végzek, kérlek, az elhangzott témákkal kapcsolatban csakis a saját megítélésed és döntésed alapján cselekedj a konzultáció után. CSAK segítői célokra szolgál ezen szolgáltatás, mellyel te valószínűleg azért élsz, mert a te saját hitrendszered és meggyőződésed irányít ide, és szabad akaratod alapján veszed ezt igénybe.

Olvasd el kérlek az Adatkezelési tájékoztatót, mielőtt írsz nekem, mert email-eddel úgy veszem, beleegyezel annak tartalmába!

Kérlek számolj azzal is, hogy megeshet, hogy nem tudom azonnal (egy héten belül kb.) elkészíteni a videód, lehet kisebb várakozási idő! Az időpontról mindenképpen egyeztetünk! Megteszem a tőlem telhetőt!

Köszönöm!

Változtasd meg jobb irányba az életutad/sorsod! Hozd ki belőle a legtöbbet! Én ezt ajánlom neked: hogy ezen az úton segítlek! Azért vagyok itt, hogy közvetítsem neked a Magasabb Éned, Spirituális Segítőid és Angyalaidtól származó üzeneteket, tiszta energiáikat!

A kép forrása: ITT

Itt bemutatom a csomagot és a kártyákat!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót