Meditáció

Üdvözöllek ezen az oldalon! Az Inspirál-Lak mellett szeretettel látlak itt, az Elnyugtat-Lak-ban is! 🙂 Ahogy neve is jelzi, ez itt a meditáció helye!

Úgy éreztem szükségét, hogy honlapomon kapjon helyet egy kis spiritualitás. Összeállítottam ugyanis saját meditációs hanganyagom... (4 nap alatt készen lettek az anyagok…melyek 100%-ban az én munkáim) mellyel nemcsak magamnak segítek, hanem így talán (remélem) Nektek is fogok tudni segíteni ellazulni! Ezek különleges, saját programok, gyakorlatok, szövegeik belőlem születtek meg!

Ha másért nem, a fájdalmaimnak azért vagyok “hálás”, mert erre az útra, még inkább a belső felfedezésre, önfejlesztésre juttatott és közelebb kerülhettem saját, belső hangomhoz, testem üzeneteihez… és engedni hagytam… teret és időt nyerve… magam lebegni a Most-ban, és hallgatni az intuícióimra, a megérzéseimre, melyekkel valószínűleg is (nem beképzeltségből) rendelkezem, tehát ez egy adomány. Elég tisztán érző vagyok, ezt az ismerőseim is megerősíthetik.

A lenti videók összesen 70 percet adnak ki kb. és örülök, ha szánsz minden nap pár percet MAGADRA! Ami nem azt jelenti, hogy tv-t nézel, vagy olvasol, vagy kertészkedsz, spa napot tartasz, hanem kikapcsolod magad, az agyad, ergo az ego-d és MAGADRA figyelsz, és azt hallgatod. A belső üzeneteid.

Következő videóim azért születtek, hogy ha fáradt vagy, tudj energiával töltődni, azt szabadon áramoltatni, hálát adni, kitisztítani és fénnyel megtölteni csakráid… lenyugodni, azaz valóban kikapcsolódni, még ha pár perc is az! Hidd el, ha szokássá válik, nagyon sokat jelent!

Az, hogy nálam még mit takar és honnan eredeztethető a spiritualitással való kapcsolatom, ezekből a cikkekből megtudod bővebben: Tükörkép, Zeneterápia,Tánc az esőben, Dupla szárny . Illetve nagy-nagy köszönet nővéremnek, aki tavaly karácsonyra megvette Kurt Tepperwein: Lelkünk üzenete c. könyvét, melyet egy hónapja olvasok… nagyban hozzájárult saját blokkjaim feloldásához, és hogy ismét közelebbi, szeretetteljes kapcsolatba kerüljek magammal!

Most viszont add át magad a meditációnak! A lélekhez, szívhez, érzelmeidhez szeretnél közelebb kerülni? Oldani stresszt/szorongást? Túljutni depresszión? Nyugtatni idegrendszert? Közelebb érezni magad a természet harmonikus és nyugodt hangjaihoz, lüktetéséhez, esetleg az égi világhoz? Akkor mindenképp próbáld ki hanganyagaimat!

Jó töltődést kívánok!

A hét minden napjára jut egy meditáció (egyelőre többet nem tervezek)! Rajtad áll, hogy ötvözöd, vagy egyetlen nap akár az összes videót is beiktathatod, ha megteheted!

Napindító – reggeli energiagyűjtő meditáció

Hálalista – ezekkel a gondolatokkal indulj el reggel!

Teremtő – légzési meditáció

Teremtő meditáció a Forrásnál, a Theta Healing mintája szerint

Csakrák fénnyel való megtöltése

Healing – Önszeretet gyógyító meditáció

Elalvás előtti nyugtató – Testi-lelki sebeket gyógyító meditáció

Ha tetszenek a videók, iratkozz fel YT csatornámra, hogyha új meditáció kerülne fel, akkor értesülj róla!

Képek: pixabay.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót