Ami kérdés a jövőben…

Azért nem vagyunk megingathatatlan egyének… mi történik, ha ez a hit úgy néz ki instabillá lett? Mi a helyzet, ha ezzel mégsem vagyunk 100% tisztában?

Ha valaki elhajt – elfordul Tőled azért, mert azt hiszi máshol Tied lehet az összes lehetőség a világon, és Te mennél is, akkor igaza van, Tied lesz mindig, mert Benned is ott van az az összes lehetőség.

Vannak viszont helyzetek – lásd ezen regényben is: ha úgy küldöd el vagy úgy mész el(!), hogy tudod, a másiknak Benned van az összes lehetősége, vagy azért tulajdonítja magának mindazt, mert Te ott vagy vele vagy úgy érzed, ez azért igaz Rád is, mert Ő ott van Veled. Ekkor egyértelmű, hogy nem vagy tisztában magaddal, és az érvényesül, amit legelsőnek írtam – kicsit függsz a másiktól. Viszont a kapcsolatok többsége így épül fel, míg meg nem tanuljuk, hogyan legyünk erősek a másik nélkül is, s megerősítsük magunkban ezt a hitet – önmagunkkal szemben.

És mi van akkor, ha így küldenek el Téged vagy Neked kell mégis elengedni, mert Ő akar menni? Hűha, van opció, ugye?

Járjuk körbe egy következő regényben? 😊

Kép:pixabay.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót