Mitől is lesz különleges ez a notesz?

Kép:pixabay.com

Lassan két éve tervezem, de még nem érkeztem ideáig, azonban remélhetőleg a 2025-ös évre elkészül az a speciális elképzelés, melyet megálmodtam.

A Lélek szirmai című verses – prózai kötetem után úgy gondoltam, hogy rövidebb, rímes gondolataimat, inspiráló és motiváló „szállóigéimet” egy noteszben gyűjtöm össze, mely naptárként is funkcionál.

Mindig szerettem volna ugyanis egy olyan határidőnaplót, amit, ha felütök és belenézek, nem csak az elém tornyosuló feladatokat látom, hanem egy-egy motiváló idézetet, ami előrevisz a napban. Akár meg is változtathatja azt, vagy legalábbis a hozzáállásom, és megerősít abban, hogy tovább kell, előre mennem. Ezért született meg ez a naptár.

Minden itt szereplő idézet saját, ha feltünteted valahol az egyiket vagy többet is, kérlek jelöld meg a forrást, azaz: Faragó Maia – lelekszirmok.hu.

A következő gondolatsorok és témák szerint követhetőek az idézetek a naptárban: Élet, Idő, Tapasztalatok- Történetek, Szépség, Lélek, (Ön)Szeretet, Motiváció, Erő!

Bízom benne, hogy az itt olvasott gondolatok segítenek, hogy sose veszítsd el a motivációd! Legyenek inspirációval és sok ihlettel teli napjaid 2025-ben! Hulljanak a Lélekszirmok! A Hit morzsáiból való táplálék több mindennél…

A kalendárium nemcsak tervező, hanem hold-naptár és notesz is! Feljegyzések, gondolatok, versek, novellák, bakancslista, éves fogadalmak … álmok, rajzok, listák: minden elfér benne!

Különleges oldalak is megbújnak e többfunkciós kis könyvben: gyűjtsd egy helyre az emlékezetes események dátumait, az év legjobb napjait, az év tanulságait, írd le min kell még dolgozz, listába szedheted az önidő – programokat, vezethetsz naplót és felnőtt színező is gazdagítja a lapokat!

Az év első napjától az utolsóig végigkísér!

HAMAROSAN! 🙂

KÉP:SAJÁT

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót