Próbáld ki a stresszmentes életet erdőfürdőzés gyakorlatokkal!

“Ha valaha az életben bánatos leszel, mindig menj ki egy közeli erdőbe, és minden fában, minden bokorban, minden növényben és állatban érezni fogod Isten jóságát és mindenhatóságát!” ( részlet a Sissi filmekből – Romy Schneider-es verzióból.)

Azért is ezt az idézetet hoztam, mert valóban így szokott lenni esetemben, amikor válaszokra volt szükségem – mindig elmentem a kedvenc helyemre, ami a helyi kiserdő és park volt a kis tavával… és a filmet is imádom, ez egy nagy igazság benne! Ez így van életemben 10 éve. Az erdő és természet, a séták nagy szerepet játszanak! 🍃🌱🌿 Ez a videó nagyon különleges. Idén ismerkedtem meg ugyanis egyáltalán az erdőfürdőzés fogalmával és jelentőségével és jótékony hatásaival. Melyet a legalább heti rendszerességű gyakorlatok jelentenek. Be is szippantott: olvastam róla könyvet, megtapasztaltam az élményt vezető segítségével, illetve mai napig gyakorlom!

A videó augusztusban készült. A verset/videóban elhangzó szöveget én magam írtam! Saját szellemi termékem, ezért kérlek, ha használnád bárhol, mindenképpen tüntesd fel a csatornát és a nevem: Készítette: Maia- A Lelek szirmai. Köszönöm! Illetve különleges, mert nemcsak írtam, hanem én is szerkesztettem, vágtam, illetve forgattam hozza képi anyagot. Egyes képek is sajátok, valamint pixabay-esek. Zene: 5 minutes of calming Nature sounds( forest) Wolfplays Roblox.

Amiről szó van ebben a rövid videóban:

🌳 Az erdőfürdőzés fogalma

🌳 Jelentősége

🌳 Élménye

🌳 Jótékony hatásai

🌳 A gyakorlatok fontossága Mindez frappáns kis versbe szedve! ☺️

Kiemelendő, hogy a videó Valkó Zsuzsinak készült, aki erdőfürdő vezető. Ha szeretnéd kipróbálni, akkor keresd őt szakmai segítségért! Ezen a linken: https://www.erdofurdozes.com/erdofurdo-gyakorlatok-stressz/?fbclid=IwAR0Q7PY9o5T_gX8jwFCLHd15znLRfErsJIFtXvNJvM9PzIHKh2IMdyJdmkc&fs=e&s=cl

Ez a videó saját szellemi termék. Ha forrás feltüntetés nélkül használod bármelyik részét, akár szöveg, akár képek- jogi következményt von maga után! Saját blogbejegyzésem az erdőfürdőzésről itt olvasható, benne:

🌳 Könyvajánló

🌳 Személyes élmény/tapasztalat

Itt a link:: https://lelekszirmok.hu/2022/07/05/erdofurdozes/

Kellemes kikapcsolódást ehhez az élményhez! Bízom benne kedvet kapsz hozzá!

Borítókép:pixabay.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót