Olvasói visszajelzések

Olvasói visszajelzések

Több olvasóm jelezte már, hogy vagy a nyaralása közben, akár tengerparton olvassa a könyvem, vagy elvonul… parkba, erdőbe, a maga csendességébe, hogy átadja magát a gondolatoknak. Azért esik nagyon jól, mert már ezzel megtisztelik a kötetet, és átérzik az “intimitását”.

 

Idővel egyre több visszajelzés érkezik meg Hozzám, és nagyon örülök, amikor ilyeneket hallok vissza vagy írnak meg Nekem, hogy “már 2x elolvastam”, “több gondolat is nyújt kapaszkodót a világban belőle”, vagy a “több ilyen kellene, mint Te, aki nem tucat terméket gyárt”.

 

Személyes tapasztalatként írtam le minden alkotását a könyvnek. Hat fejezet, a ciklikusan ismétlédő lélekszirmok útjáról: hogyan állj fel minden kudarc után, hogy kezdd újra, hogy higgyj újra és hogyan érd el valóban a boldogságot. Mert megtapasztalható, megélhető…elérhető!

 

Hozok pár véleményt nemcsak a könyvről, hanem olyan megnyilvánulásokat is, melyek az írói stílusomat véleményezik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót