Olvasói visszajelzések

Olvasói visszajelzések

Több olvasóm jelezte már, hogy vagy a nyaralása közben, akár tengerparton olvassa a könyvem, vagy elvonul… parkba, erdőbe, a maga csendességébe, hogy átadja magát a gondolatoknak. Azért esik nagyon jól, mert már ezzel megtisztelik a kötetet, és átérzik az „intimitását”.

 

Idővel egyre több visszajelzés érkezik meg Hozzám, és nagyon örülök, amikor ilyeneket hallok vissza vagy írnak meg Nekem, hogy „már 2x elolvastam”, „több gondolat is nyújt kapaszkodót a világban belőle”, vagy a „több ilyen kellene, mint Te, aki nem tucat terméket gyárt”.

 

Személyes tapasztalatként írtam le minden alkotását a könyvnek. Hat fejezet, a ciklikusan ismétlédő lélekszirmok útjáról: hogyan állj fel minden kudarc után, hogy kezdd újra, hogy higgyj újra és hogyan érd el valóban a boldogságot. Mert megtapasztalható, megélhető…elérhető!

 

Hozok pár véleményt nemcsak a könyvről, hanem olyan megnyilvánulásokat is, melyek az írói stílusomat véleményezik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2022. 01. 26-án kaptam egyik kedves Olvasómtól és barátomtól a következő képet. Rendkívüli érzés, hogy A Lélek szirmai könyvem – A pillanat c. versének kezdő sorai úgy megihlették, hogy, – ahogy ő fogalmazott -, muszáj volt valamit alkotnia ehhez az idézethez, mely oly kedvessé vált számára. Köszönöm! Megtisztelő! 

 

Drága Eszter küldte ugyancsak ezt az illusztrációt 2022.02.09-én. Megkaptam levélben!!! Csodás pillanat volt! 😉  A rajz más és új, de a vers ugyanaz maradt, amihez készült: A Pillanat. Stílszerű ötletekkel, mint az ajtó, ami ugye szerepel egy sorban… és „ami végtelen nem lehet eltörölni” a lábtörlőn…. 😉 

 

2022.02.21. Ismét egy csodaszép illusztrációt kaptam a Meg tudnám szokni c. versemhez, Esztertől! Nagy köszönet érte! 

 
Nem a könyvhöz kapcsolódóan, de az egyik inspirációs gondolatomhoz a fentebbi rajz készítője ugyancsak készített egy kisebb illusztrációt. Köszönöm neki! 
 
 
Minden nap meglep drága barátom! Ismét egy csoda….egy versemhez, mely itt megtalálható, a honlapon, bár nem a könyvem része volt. Köszönöm Eszter, mint mindig! 
 
2022.02.24-én kaptam ezt:
 
 
Egy újabb csodás rejtvényt kaptam, szó szerint, egy versem, a Nekem Te…. illusztrációjaként! Mint mindig, most is köszönet érte Eszternek! 
 
 
Eszter egy év után így emlékezett meg A Lélek szirmairól. 
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót