A Lélek szirmai: E-book

Gondolkodsz, mit vásárolj szerettednek karácsonyra, amivel időt is spórolsz magadnak, mégis örök érvényű, minőségi, igényes és egyedi ajándék? Persze, hogy az olvasás élménye az, vagyis a könyvek, ha pedig választani lehet, a legmodernebb mód: az E-könyvek birodalma, hiszen ezen termékek nem vesznek el egykönnyen! Főleg, ha az ember lementi telefonra, akkor elég a zsebébe nyúlnia és mindig vele/nála is marad! 🙂

A Lélek szirmai c. személyes ihletésű kötetem, idén nyáron jelent meg nyomtatásban, és a mai nappal, december elsejétől pedig rendkívül kedvező áron, E-book formátumban is elérhető a Könyv-shopban!

A könyv az év bármely szakaszában értékes útravalóul szolgálhat, de karácsony közeledtével még inkább jó szívvel ajánlom. Ugyanis az év végi összegző és évértékelő, hálaadó érzéshez tökéletesen társítható a könyvemben szereplő ciklikus ív.

Lepd meg ezzel az egyedi könyvvel szeretted, benne garantáltan és személyhez szólóan a hit és újrakezdés erejével!

Miről is szól a könyvem?

Hat fejezet van a Lélek szirmainak útjairól, melyeket megélünk nem egyszer az életben: amikor remélünk, amikor reményvesztettek – magányosak vagyunk, amikor újra kell kezdeni, vagy, amikor rátalálunk a boldogságra. Az utolsó „állapot” a ráadás – nem árulom el…

A kérdés az, megállnak útjaikban egyszer ezen szirmok? Ismerjük tényleg ezeket az utakat és be is járjuk/meg is éljük mélységükben azokat?

Időnként a saját, belső erőnk megtalálásához és stabillá tételéhez támogatásra van szükségünk, és nincs ezzel semmi baj.

Én erre invitállak: Járd végig a könyvön belül ezt a belső utad!

Mit kapsz a megrendelés után?

  • 1 db 112 oldalas (A/5-ös méretű), letölthető PDF formátumú e-könyvet pár kattintással, mely minden számítógépen, okostelefonon és tableten olvasható!

Kellemes olvasást kívánok hozzá! Kívánom, hogy könyvemen keresztül is éld meg az olvasás igazán felemelő és lélek simogató élményét!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót