Részletek a kötet kivitelezésével kapcsolatban

Ezzel a plakáttal adtam hírül 2022.02.14-én, hogy két hónap múlva (tervezetten) már a kezemben tartom rendelt példányaimat új könyvemből, mely regény-naplóregény formát öltött és a TE vagy az összes lehetőség a világon! címet kapta! Ezen bejegyzésben lesz követhető a könyv sorsa addig a percig, amíg át nem veszem a nyomtatott könyveimet! Ezen a honlapon 16 almenüpont tartozik eleve a regény menüpontja alá!

Nézzük mit lehet elsőkörben tudni a készülendő műről….

2022.02.14.

Emlékszem, amikor megkérdezték hét hónappal ezelőtt, első könyvem kapcsán készült interjúkon, hogy mik a jövőbeni terveim, említettem egy gondolatom. Ebből a gondolatból terv lett és hamarosan testet öltött valósággá válik! Ez a hónap arról szól, hogy jobban megismerjétek regényem, mely nagy gonddal készült.

Ma éjfél után pár perccel lepleztem le, mi a mű címe: TE vagy az összes lehetőség a világon!

Megjelenés dátuma: 2022 áprilisa.

Mit lehet még tudni róla eddig?

 • Műfaja: naplóregény-regény.
 • Nagyon komplex, keveredik a valóság és képzelet világa benne, hiszen az alap inspiráció egy létező dologból érkezett…. Onnantól pedig ‘realista fantáziám’ beindult.
 • Egy egyedülálló és különleges szerelem történetét meséli el majd, egy nem mindennapi környezetben!
 • Meglepő!
 • Izgalmas!
 • Újszerű!
 • Összetett!
 • A végkifejlet nem előre megjósolható – nem lehet unatkozni olvasás közben!
 • Fordulatos – egészen az utolsó fejezet utolsó oldaláig rejt magában izgalmat!

Érdekességek:

 • A könyvhöz kötődik egy dal: Eros Ramazotti: Canzone per lei címmel. Fog szerepelni benne ez a szerzemény, de hogy milyen fontos szerepe lesz a könyvemben, ahhoz majd el kell olvasd…
 • Készültek már előre a példányokhoz saját tervezésű, szerintem csodajó könyvjelzők, melyeket a példányokhoz csatolok majd, illetve dedikált lesz minden példány, csakúgy, mint az előző!

Hol tart most a könyv?

 • Az írás, szerkesztés befejeződött és már a borító is készen van Németh Balázsnak köszönhetően! Bizony! Borítóleleplezés viszont később! 😉
 • Vagyis már bőven a kivitelezési fázisba lépett át kéziratom!
 • Jelenleg a tördelés folyik, nyomdába kerülés előtt is update-elek majd.

Különlegesség:

 • A kötetet Édesanyám emlékének ajánlom, aki tragikus hirtelenséggel hunyt el a kivitelezés közepén… viszont utoljára elolvasta ezt Tőlem, utoljára ezt olvasta el valaha… és a kedvence volt tollamból.

Legközelebb:

 • Szinopszis ismertetése : ITT
 • Könyvjelzők megmutatása (megtörtént)
 • Borítóleplezés : ITT
 • Infó a nyomdába kerülésről (megtörtént)

2022.02.18.

❣️Ajándék könyvjelző! ❣️

Ez alkalommal azokat a saját tervezésű könyvjelzőket hoztam, melyek ajándékok lesznek a könyv mellé!! 🔖😉

Hogy tetszenek Nektek?

2022.02.21.

Felfedtem új könyvem tartalmát! Íme a szinopszis: KATT

2022.02.23.

Ma nyomdába adtam a könyvemet! Izgatottan várom a mintapéldányomat, első körben. 🙂

2022.02.25.

Ma borítóleplezés volt! Kinek, hogy tetszik? Nézd meg ITT! 🙂

Borítóleplezés, Németh Balázs borítótervezőm FB oldalán: (@blazodesign) :

2022.02.26.

Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a borítóról, melyet tegnap felfedtem! Örülök, hogy elnyerte tetszésetek! A könyv elolvasása után remélem még inkább átjön majd, hogy jó választás volt… 🙂 A hátoldalon, fülszövegként a szinopszis mellett, még ez olvasható!

Később napvilágra hoztam a könyv paramétereit, melyekkel készül:

Méret: 130×197 mm

Oldalszám: 296 + 4

Borító: puhaborító + matt fólia

Borító papírja: Arktika GC1 250 g/m2

Belív papírja: Holmen book cream volumen 2.0 80 g/m2

Kötés: PUR ragasztókötés

ISBN: 978-615-01-4231-9

Kiadás éve: 2022.

2022.02.27.

Most már javában elkezdődött érkező könyvem bemutatása. A flow jövő héten is végig folytatódni fog, hogy még jobban megismerjétek regényem, a hátteret…. Az alkotási körülményeket. Ma a műfajról és a szerkezetről szólok. 🖋📖✨ ITT

2022.02.28.

A valóság és fantázia kapcsolatáról írtam a regényemhez kapcsolódóan: KATT

Illetve, ahogy látjátok ezen a napon történt egy hatalmas dolog: a nyomda villámsebességével már meg is érkezett hozzám a mintapéldány! Kezemben a második gyermekem! Szó szerint, ugyanis 9 hónap telt el a gondolat és e között a pillanat között….Megszületett hát! Indul a végső nagy áttekintés, a nagyobb példányszám rendelése előtt!

2022.03.01.

Ma arról a színtérről szólok, mely díszleteibe beleillesztettem regényem cselekményeit. Szó szerint. Ez a filmes világ és közeg! Erről szólok. 🖋📖✨ Hogy miért nem lesz ez fikció mégsem, és miért a leghitelesebben szól ez tollamból? Tudd meg ITT!

2022.03.02.

Nos, tudom még tovább bővíteni a komplexitást művemen belül. Alkotási folyamatom igen érdekes volt… erről szólnék kicsit bővebben… még kiegészítendően a valóság – fantázia vonalhoz… amiről fentebb már írtam egy külön posztban. Az biztos, hogy regényem valóban egyedi alkotás lett. ÍME a cikk!

2022.03.03.

A komplexitást azzal az élvezettel vegyítettem, hogy belehelyezkedtem egy FÉRFI RENDEZŐ nézőpontjába. Az ő elbeszélése ez a történet… Különleges húzás egy nőtől, nem igaz? Hogyan is történt ez, hogy és honnan mesélek pontosan? Olvasd el!

2022.03.04.

Nagyon sok szemszögből épült fel a regény, és több szinten is tudnék róla órákig mesélni… mindezeket nagyjából végigjártam az elmúlt napokban/hetekben. Sokat meséltem már róla… egyet talán kivéve…. Mikor is játszódik a történetem? Hadd szóljak akkor a regény idejéről ITT!

2022.03.08.

❗️Bejelentés❗️

A mai nappal elkezdték a nyomdában gyártani a könyvemet. A visszaszámlálás hivatalosan is megkezdődött. Hamarosan a Ti polcaitokon is ott lehet regényem, TE vagy az összes lehetőség a világon! címmel. 📖 Nagy szeretettel várom már azt a percet, amikor tényleg megoszthatom veletek.

Minden példány dedikálva lesz és ajándék könyvjelző jár majd hozzá! ✨🖋🙋🏼‍♀️

Nem kell innentől sokat várni.

❗️ Hamarosan érkezik❗️💐

Titok felfedése: Eredetileg egyébként ezen a napon, nőnapon akartam volna megjelentetni a könyvemet…. Sajnos ez késik, de már előre sejthettem, hogy ez a nap fontos lesz…

A kötet így is érkezik, minimális késéssel, Édesanyám emlékére….

2022.03.10.

Csodajó hírt kaptam ma: a nyomda szélsebesen dolgozott, és így már megvan sokkal hamarabb a könyv megjelenésének dátuma, mint terveztem. Április helyett…

❗️ Hivatalos ❗️

Az új könyv március 18-ától rendelhető lesz!

2022.03.13.

Elkezdtem a megjelenés előtt, úgymond „végső felvonásként” megosztani részleteket a regényből. Olvasd el őket ITT.

2022.03.18.

2022.04.14.

Drágáim!

A regény összes példánya, egy hónapon belül ELFOGYOTT! Minden promózás/könyvbemutató nélkül, kizárólag szájról szájra terjedéssel ment a híre! Ezt is magánkiadásban jelentettem meg ugye, és limitált példányszámban nyomtattam.
Én így is nagy örömmel voltam afelől, hogy megengedhettem magamnak és meg tudtam jelentetni Édesanyám emlékére. Köszönöm, hogy alig egy hónap alatt gazdára találtak a könyveim és ismét 12 településre és több, mint 60 otthonba jutottak el a példányok! 

2022.05.01.

Amennyiben lemaradtál volna a nyomtatott példányról, örömhírrel jöttem: mától e-book formátumban letölthető, tehát meg tudod vásárolni és elolvasni! Tedd meg a linkre kattintva!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót