A tél ölelésében

Örömhírrel zárul az október is, a szeptemberi után: az Irodalmi Rádió Tél és Karácsony 2023-as pályázatán is sikerrel vettem részt, így a november 11-én bemutatkozó kötetben/antológiában, mely A tél ölelésében elnevezést kapta: a Nyílt rózsa című prózai művem fog megjelenni! Idén 6 válogatásban szerepeltem náluk, nagy hálám érte!

Közben persze készülődnek saját könyveim is a háttérben, mint ahogy arról már beszámoltam nektek! Soha ilyen jól megfogalmazni az érzéseim, gondolataim, azt, ami bennem van, nem sikerült még! Nagy örömmel készítem őket nektek is!

Addig is, még idén ezek szerint újabb kötetben fog szerepelni nevem és ez a különleges, előremutató, szívet melengető és felemelő művem, a Nyílt rózsa, mely igaz, hogy prózai írás, de egy versem is szerepel benne, tehát kettő az egyben ez az alkotás. 🙂 Részletek hamarosan!

Immár egy egész polcot kellett nyissak azokkal a könyvekkel, melyek sajátjaim vagy szerepelek bennük! 🙂

kép:pixabay, saját

Megjelenés 11.11! Itt a címlap és az előrendelhetőség linkje a Lírán!

https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/a-tel-oleleseben

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót