Gondolkoztam, mit is kellene írnom nők napja alkalmából. Az üzenet egyszerű: sose feledjétek, mekkora erőtök van magatokban, mindig higgyetek ebben, és legyetek tudatában, hol van igazán, hol hordjátok igazán azt, ami erőssé tesz benneteket! Egy igazi nő önmagában is egész és megállja a helyét. De nem véletlenül vágyik azért társra… pont azért, hogy nőként funkcionáljon: megélje azt teljében: hogy gondoskodó „otthona” legyen a férfinak, és ezzel egy időben olyan érző nő legyen, aki megengedheti magának, hogy sérülékeny és törékeny lehessen, mert mellette van egy ugyanolyan erős férfi, aki ragyogtatja és védi azt az „ékszert”, amit mind magunkban hordozunk: a lelkünkben. Az értékünk igazi nőként ott hordjuk… de kell valaki, aki ezt meg is becsüli, ha kell, emlékeztet minket erre… aki megvilágítja a belsőnk örökké és őrzi ezt az „ékszert” velünk együtt… valamint ezt tovább is örökítjük… a gyermekünkben.

Hoztam továbbá egy csodás idézetet is, melyben benne van „minden”:

„Egy elegáns nő finoman szépíti magát. Nem kell egyméteres műszempilla, kacsa száj, feltűnő köröm, óriás implantátum. Egy elegáns nő nem eltorzítja magát, hanem valóban szépíti. Ez az, amihez belső tartás kell. Egy elegáns nő nem mutogat kifelé védjegyeket. Neki saját maga az igazi védjegye. Ha kell egy egyszerű farmerben és egy tornacipőben is.

Egy elegáns nő nem keres magának a félelmei miatt egy olyan férfit, akit csak igába hajt, majd ha megunja, nem húz be újra és újra egy másikat, hogy mindene meglegyen. Hogy mutathassa, ő mennyit ér. Egy elegáns nő társat választ, szövetségest, tiszteletet ad és vár el, mert tudja, hogy nem elvennie kell a férfitól, hanem hozzáadni. Egy elegáns nő nem manipulál testtel és szexszel, mert ő akkor adja mindezt, ha a másikat ezzel nem megköti, hanem szabaddá teszi. Egy elegáns nő nem hamisítvány, és bár látja, mennyien választanak „lomot”, ő nem lesz lom, nem alkuszik. Ő olyat választ, aki látja a befelé hordott értékeket. Mert ez az, ami számít igazán.

(Barna Berni)

Boldog nőnapot nőtársaim!

Kép:pixabay.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót