TE vagy az összes lehetőség a világon! - E-book (2022)

2,500Ft

A könyv nyomtatott példányai egy hónapon belül elfogytak, de aki lemaradt volna: megvásárolható rendkívül kedvezményes áron, 2022.05.01-jétől E-book formátumban! 

 

Mit kapsz rendelés után? 

Egy 298 oldalas doksit, melyet egy alkalommal tölthetsz le és erre 5 napod van! A letöltési linket e-mailben kapod meg, miután vásárlásod fizetéssel kiegyenlítetted és az hozzám megérkezik! 

 

Miről szól a regény? 

 

Adott egy olasz televíziós széria. Óvó szárnyak alatt bontakozik ki a történet a képernyőn … és az író továbbgondolásában nemcsak az, hanem a forgatások alatt két színész között pont az válik hirtelen valósággá, amit éppen a vásznon „eljátszani” igyekeznek.

Mi történhet ezután egy forgatás során? Hogyan lavírozhat egy teljes stáb az úszó árral, hogy a rajongók és a sajtó ne nagyon sejtsenek meg semmit? Hogyan lehet így tovább dolgozni? Szárnyakat ad, vagy éppen, hogy hátráltat?

Aki megadja a válaszokat, az az író fantáziájából született széria rendezője, aki eme kéziratában visszaemlékezik mindenre, merthogy testközelből szemtanúja volt az eseményeknek.

A regény tehát adott helyzetből kiinduló, de innentől fiktív folytatása, továbbgondolása annak, mi lenne, ha a háttérben, egy forgatáson szövődne egy életszerű dolog, kissé nehezített pályán, ami szintén valós szokott lenni.

A forgatókönyv írja az életet, vagy éppen fordítva? Mit jelent számunkra a világ összes lehetősége? Valamint, tudnánk ezekkel élni? Hogyan tudja az ember boldogságát megtartani?

 

A könyvet Édesanyám emlékének ajánlom, akinek kedvence volt ez a történet tollamból, és tragikus hirtelenséggel hunyt el, pont eme alkotás kivitelezése közben…

A nyomtatott könyvek megjelenése: 2022.03.18.

E-könyv változat megjelenése: 2022.05.01.

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót