Célozd meg a Holdat…

‘Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.’ Phineas Taylor Barnum

Eme idézet hosszú évek óta az életem része, nem véletlenül. Nemcsak azért, mert közismert mondása egy számomra kedves és fontos embernek, hanem mert…Minden benne van. Azért, mert arra sarkall, hogy az ember merjen nagyban álmodni, és ha nem is teljesül, közben mégis elsülhet valami teljesen más, mint tervezte, de ez nem feltétlenül rossz! Sőt. Nemcsak motiváló, hanem inspiráló is, például ennek a rajznak a születéséhez!

A rajz címe is::: Célozd meg a Holdat! Művészetterápiám része a mai mű, ennek az inspiráló erőnek, mert minden szó, erő is… szóval ennek az inspiráló idézetnek az illusztrációjaként. 

#lelekszirmok#blog#art#művészetterápia#shootforthemoon✨🌙 #sajatrajz#owndrawing

Több inspiráció érdekel? Katt IDE! Ha pedig több rajzomat néznéd meg, élettörténeteim illusztrációiként akkor IDE kell ellátogass!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót