Tavalyi utolsó rajzom ez volt…

Ahogyan írtam, második könyvemmel írás szintjén elkészültem, a szerkesztési folyamatot elkezdtem, azonban, ahogy előző bejegyzésemben említettem, egy tragikus esemény megállított engem.

Furcsa érzés, mégis jóleső, hogy nemcsak írója, hanem szerkesztője is lehetek annak a „terméknek”, mely belőlem született, tehát második gyermekem lesz. Szerencsére ezt megengedhetem magamnak tanulmányaim és végzettségem alapján, valamint szerencsésebbnek érzem, hiszen a saját gondolataimat én tudom a legjobban rendszerezni és a folyamatokra első kézből rálátok.

Az elmúlt időszakban így voltam, ahogyan a rajz mutatja: kéziratom első verziója felett ültem, átnéztem, lektoráltam, javítgattam, hozzátettem, kihúztam stb. Ezután pedig még inkább nekiülök. Ez pedig dupla, tripla felelősség. Lassan, de biztosan kell haladni. A szerkesztés után pedig indulhat majd a kivitelezés. Nagy izgalommal és szeretettel fogom megosztani következő könyvemet!

Ahogy halad a folyamat, úgy fogom tudni megosztani a címet, a szinopszist és egyéb részleteket, melyek menüpontjait már megtalálhatjátok a Mi készül? – Regényem menüpont alatt. A következő időszakban ezek kerülnek feltöltésre, ezen menüpontok, érdemes lesz követni a blogot!

A megjelenésnek nincs előre látható, pontos időpontja – tervezett időpont volt, de az már csúszik picit, viszont idén lesz, az biztos!

Türelmeteket köszönöm! Megéri várni az új könyvre! 😉

Hamarosan egy összetett, izgalmas és fordulatos regényt olvashattok majd Tőlem!

A rajz saját!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót