Kedvesek!

Jó hírrel indult az év… érzem a sorsfordulatokat… végre. A pozitív irányokba! Ennek bizonyítéka lesz az is, amit jövő héten szeretnék veletek megosztani!

Ne maradj le! 🙂

01.19.

Végre hivatalosan is hírül szolgálhatok arról a meglepetésről, ami január elején, 11-én ért.

Szerelmes versem jelenik meg az Irodalmi Rádió Valentin-napi antológiájában!

Ahogyan a tavalyi év ezzel zárult, így is indult – januárban csodás hírt kaptam: ismét sikerrel pályáztam az Irodalmi Rádió, de ezúttal idei, Valentin-napi kiadványába, mely a Szerelmemnek, Bálint-napra 2023. címet kapta. A kötetben a Kuckó versem szerepel, mely egy már elmúlt szerelmi történetről mesél… és ezzel örökséget hagy maga után.

Egy olyan történetet örökít meg, melynek mára csak ezen nyomai maradtak… és így is szeretném megőrizni magamnak, magamban az emléket. A sors „iróniája”, hogy valóban ez volt az utolsó vers, melyet neki írtam, mint szerelmemnek. Még ez a borító rajz is, mintha rólunk lett volna rajzolva… Örülök, hogy belőlünk (így-ilyen módon, mert ez volt az igaz) legalább ez hátramarad. Egy életre. Mindenki számára.

A kötet a Líránál is kapható lesz februártól! Egyébként február 4-én fogják leghamarabb bemutatni a közönségnek! (Zárójelesen, mi ketten is egy ilyen napon ismerkedtünk meg. Vannak véletlenek?…)

Egyébként… ez a vers, majd olvasni fogjátok… szólhatna akárkinek is. Egy jövőbeli valakinek, aki valóban az Igazim lesz. Bár, abban biztos vagyok, ahogyan le is írtam benne, hogy Ikerláng csak egy van, és mi egymásnak vagyunk azok. Viszont! A pályázáskor a végét pont átírtam kissé… melyben kérem az Univerzumot, hogy találjam meg. Ez pedig előremutató. Egészen más megvilágítás. Így bár célzottan írtam eredetileg… és ott értelmezhető ez egy záró akkordnak, nagyon is méltó módon, de ezzel egy időben egy felütés a jövőnek!

Februárban érkezek képekkel, ahogyan tavaly is, amint kézhez kapom a példányom. A borítót máris láthatjátok. Szerintem csodálatos lett. Tarcsai János tervezte.

Képzeljétek máris előrendelhető a könyv a Líránál!

ITT

Valamint megosztom a csodaszép borító mellett azt a rajzot, melyet magam szántam és rajzoltam a versem mellé, annak születésének napján, tavaly nyáron…. (a rajznak is megvan a maga története….)

Február 8. Megkaptam a példányom!

kép:pixabay.com és saját szerk, az utolsó képek és rajz SAJÁT!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót