94. Ünnepi Könyvhét

2023. 06. 08-11. között került sor a 94. Ünnepi Könyvhétre, melyen ezúttal már nemcsak mint olvasó, hanem mint alkotó vettem részt, hála az Irodalmi Rádiónak!

Négy nap alatt rengeteg ember járta sorra a pavilonokat, melyek elöntötték a Vigadó és a Vörösmarty tereket Budapesten, alig győztük mi nézelődők, érdeklődők is kapkodni a fejünket, nemhogy benn, a pavilonokban forogtak kiszolgálni minket! Viszont annál csodásabban pozitívabb rácsodálkozás volt, hogy mennyi embert érdekelnek a könyvek, és hogy az irodalomnak, széles skáláján, de minden szegmensével és erejével létjogosultsága van a mindennapjainkban. Sürögtek-forogtak, dedikáltak, esőszünetet tartottak, kvaterkáztak, volt ott minden!

Régi, „apró”, dédelgetett álmom vált valóra ezen a hétvégén Budapesten. Az Irodalmi Rádió révén ugyanis kijutottam az Ünnepi Könyvhétre, először, mint alkotó.

Standjuknál több könyv is jelen volt, amikben találkozhattok alkotásaimmal!! 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

#olvasóvagyok #alkotóvagyok

Mikben találtok meg Náluk?

A tavaszi szél titkai

Lakótelepi hófehér

Vidám Versek

Nézőpont kérdése

Szerelmemnek Bálint- napra 2023.

Amennyiben érdekelnek a könyvek, katt a címekre és szerezd be a példányod, jó olvasást hozzájuk!

Én is beszereztem ám a helyszínen egyébként az IR-es pólómat és tollat is. 😉

Köszönet és hála, hogy ilyen mód részese lehettem ennek az eseménynek, mely egyébként az egész országot megmozgatta. Köszönöm Irodalmi Rádió!

-Maia-

A képek sajátok, Budapesten készültek június 10-én az Irodalmi Rádió Vigadó téri standjánál a szerkesztőkkel Zsoldos Adriennel és Árpáddal!

Sőt, mind az 5 könyv, melyben szerepelek náluk kinn volt a Könyvhéten! A Vidám versek is! 🙂 Kép: IR facebook (Én szombaton csak hármat láttam kinn, ez azelőtti kép, szóval mindegyik kinn szerepelt; )

Én, saját IR-es pólómban

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tetszik a tartalom amit nálam olvasol? Iratkozz fel, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót

 

Örülök, hogy Nálam jártál! Amennyiben tetszett az itteni tartalom, iratkozz fel hírleveleimre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A “Feliratkozás” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót